• Webb Gray posted an update 4 months, 3 weeks ago

    افراد به دلایل مختلف نیازمند این می شوند که به ثبت شرکت در خارج از کشور مبادرت ورزند. یکی از منحصر به فردترین مجوزهای اقامت در اروپای شنگن و کشور ایتالیا ، مجوز اقامت غیرکاری از طریق اثبات تمکن مالی است. برای افزودن اطلاعات به فهرست اطلاعات ذخیره شده بر روی علامت + کلیک نمایید. دارندگان کارت آبی اتحادیه اروپا اگر بتوانند ثابت کنند که یک دوره کاری 33 ماهه را موفقانه با پرداخت بیمه بازنشستگی قانونی یا مزایای قابل مقایسه آن را پرداخت کرده اند، میتوانند درخواست اقامت دائم کنند و از آن برخوردار شوند.ماننده همسایه‌اش پرتغال، مجوزهای اقامت را می‌توان از طریق خریداری خانه‌ای به ارزش ۵۰۰.۰۰۰ یورو به دست آورد که در بسیاری از مناطق این کشور به شما اجازه تجارت خشت و ملات را می‌دهد. در حال حاضر ۲۶ کشور اروپایی از قوانین این توافق‌نامه پیروی می‌کنند. فرزندان تحت تکفل تان و حتی پدر و مادر تان می توانند واجد شرایط باشند.ضروری است که شما درخواست خود را به صورت تمام شرایط قبل از سرمایه گذاری پول خود ارسال کنید. 5 چنانچه درآمد مربوط به دارایی یا مشارکت در شرکت های اسپانیایی باشد، متقاضی باید گواهی ای ارائه کند که نشان دهد این درآمد حاصل از اشتغال متقاضی در این شرکت ها نیست. وقتی اجاره نامه را امضاء کردید یک سند قانونی بشمار می آید.قانون : معیارهای مالی برای این برنامه ممکن است از طریق سرمایه گذاری € ۲۸۰.۰۰۰ در فعالیت های تحقیقات علمی، و یا سرمایه گذاری € ۲۵۰.۰۰۰ در هنر و فرهنگ باشد. روشن است که این نهایت آرزوی هر ایرانی است که در پیشرفت وطن خویش سهیم باشد. ۲). همانطور که در عنوان این بخش ذکر شد، برای دریافت اقامت اسپانیا به هیچ گونه سرمایه گذاری مالی، ثبت شرکت یا راه اندازی کار و تجارت نیازی نیست.به محض دریافت اجازه اقامت، شما و اعضای خانواده تان می توانید بدون نیاز به ویزا به کلیه 26 کشور منطقه شنگن اروپا دسترسی کامل داشته باشید. زمانیکه شما با یک شهروند ترکیه ازدواج می کنید می توانید پس از گذراندن three سال از 5 سال درخواست اقامت دائم را نمایید. با سلام و احترام بنده دارای مدرک لیسانس مدیریت بازرگانی هستم و four سال سابقه کار.Title Loaded From File